Dr. Oláh Dóra

endokrinológus,
belgyógyász szakorvos
Medical Center Hatvan, orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakorvos hatvan, vérvétel hatvan

Dr. Oláh Dóra a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomázott orvosként 2013-ban. A belgyógyászat az egyik legősibb és legszerteágazóbb ága az orvostudománynak, nagyszerű tanárainak és mentorainak hatására ezen belül is az endokrinológia szakirány nyűgözte le legjobban. Nagy örömünkre szolgál, hogy Dóra az intézményünk szakorvosa, hiszen munkája során az alapos kivizsgálás és az egyénre szabott terápia alkalmazása számára a legfontosabb.  Emellett a helyes diagnózis és a hatékony kezelés érdekében nélkülözhetetlen az orvos-páciens közötti bizalmi légkör kialakítása. A hormonok kóros működésének tünetei kapcsán érzékeny témák kerülhetnek szóba a konzultáció során, amelyek feloldása jelentősen megkönnyítheti a közös munkát és ezáltal a kívánt cél mielőbbi elérését.

Főbb Specializáció:

  • pajzsmirigy betegségek
  • PCO szindróma
  • szénhidrátanyagcsere zavarok, cukorbetegség
  • emelkedett Prolaktin szint
  • elhízás hormonális hátterének kivizsgálása
  • meddőség belgyógyászati, endokrinológiai hátterének kivizsgálás

Tagság szakmai szervezetben:

  • Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság

Dr. Oláh Dóra rendelése:

Kedd 10.00-18.00

Ünnapi nyitvatartás 2023. november 1. - Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

október 23. zárva tartás Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

Tisztelt Pácienseink!
Intézményünk 2023.04.07.-2023.04.10. között ZÁRVA tart!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MC60 csapata!

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart! Az online időpontfoglalás természetesen ez idő alatt is zavartalanul működik. Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önt szeretettel!