Dr. Szekeres Pál

sebész, érsebész főorvos

Dr. Szekeres Pál, sebész, érsebész - Medical Center Hatvan, érsebészet Hatvan, érsebészet Hatvan, hatvani érsebészet, Hatvan érsebész orvos, hatvani érsebész orvos, érsebészet Hatvanban

Dr. Szekeres Pál 1999-ben diplomázott a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Az általános sebészeti szakképzés éveit a Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban töltötte, majd 2006-ban sebész szakvizsgát tett.

2010 és 2018 között a hatvani Albert Schweitzer Kórházban dolgozott, és ez idő alatt, 2013-ban érsebész szakvizsgát szerzett. Ezt követően két évig a ceglédi Toldy Ferenc Kórházhoz szerződött le. 2020 decembere óta a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház megbízott érsebészeti osztályvezető főorvosa, ahol tíz éven keresztül adott sebészeti, érsebészeti ügyeletet. Gödöllőn magánrendel, emellett 2021 óta pedig a budapesti Szent Magdolna Kórházban végez egynapos sebészeti műtéteket.

Az elvégzett több ezer műtétnek köszönhetően nagy gyakorlattal rendelkezik. Nagy örömünkre szolgál, hogy Pál intézményünk egyik sebésze, hiszen amellett, hogy a munkája a hivatása, a páciensei ellátásában a precizitás, a gondos odafigyelés és alaposság az elsődleges számára.

Hippokratész szavaival élve: „A beteg java a legfőbb törvény”.

Főbb szakterületek:

  • sebészet
  • érsebészet

Dr. Szekeres Pál rendelése:

kéthetente kedden 16.00-19.00

Ünnapi nyitvatartás 2023. november 1. - Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

október 23. zárva tartás Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

Tisztelt Pácienseink!
Intézményünk 2023.04.07.-2023.04.10. között ZÁRVA tart!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MC60 csapata!

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart! Az online időpontfoglalás természetesen ez idő alatt is zavartalanul működik. Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önt szeretettel!