Dr. Szekeres Pál

sebész, érsebész főorvos

Dr. Szekeres Pál, érsebész - Medical Center Hatvan, érsebészet Hatvan, érsebészet Hatvan, hatvani érsebészet, Hatvan érsebész orvos, hatvani érsebész orvos, érsebészet Hatvanban

Dr. Szekeres Pál 1999-ben diplomázott a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Az általános sebészeti szakképzés éveit a Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban töltötte, majd 2006-ban sebész szakvizsgát tett.

2010 és 2018 között a hatvani Albert Schweitzer Kórházban dolgozott, és ez idő alatt, 2013-ban érsebész szakvizsgát szerzett. Ezt követően két évig a ceglédi Toldy Ferenc Kórházhoz szerződött le. 2020 decembere óta a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház megbízott érsebészeti osztályvezető főorvosa, ahol tíz éven keresztül adott sebészeti, érsebészeti ügyeletet. Gödöllőn magánrendel, emellett 2021 óta pedig a budapesti Szent Magdolna Kórházban végez egynapos sebészeti műtéteket.

Az elvégzett több ezer műtétnek köszönhetően nagy gyakorlattal rendelkezik. Nagy örömünkre szolgál, hogy Pál intézményünk egyik sebésze, hiszen amellett, hogy a munkája a hivatása, a páciensei ellátásában a precizitás, a gondos odafigyelés és alaposság az elsődleges számára.

Hippokratész szavaival élve: „A beteg java a legfőbb törvény”.

Főbb szakterületek:

  • sebészet
  • érsebészet

Dr. Szekeres Pál rendelése:

kéthetente kedden 16.00-19.00