Lázár Eszter

Dietetikus

orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakrvos hatvan, vérvétel hatvan

Lázár Eszter 1981-ben diplomázott az Egészségügyi Főiskolán. Jelenleg az egri Markhot Ferenc kórházban dolgozik vezető dietetikusként, emellett csatlakozott az MC60 csapatához. Eszter fő célja az, hogy a tanácsaival hozzásegítse a beteget, a tanácsot kérőt ahhoz, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, visszanyerje az egészségét. Ezt csak személyre szabott tanácsokkal tudja elérni, mivel mindenki egyedi, más-más körülmények között él. Ezért is fontos az alapos, mindenre kiterjedő anamnézis felvétel. A tanácsadásokon Eszter arra törekszik, hogy érthetően és egyszerűen magyarázzon, s az általa adott tanácsok, javaslatok megfogadhatók, betarthatók és kivitelezhetők legyenek. Szívesen ajánl gyógyteákat, vitaminokat, probiotikumot, különféle mozgásformákat is annak érdekében, hogy a beteg minél hamarabb jól legyen.

A gyógyulás, a jó életminőség nem érhető el csak azzal, ha meghallgatják a tanácsokat, javaslatokat.  Az egészségért tenni kell. Sok cukorbeteggel, gyomor- és bélproblémával küzdő, túlsúlyos vagy elhízott emberrel találkozik a munkája során. Látja, hogy az éveken át tartó nem odafigyelés, a helytelen táplálkozás, a stressz, a mozgáshiány mennyi betegséget okoz.

Tehát fontos a betegek részéről a türelem, a kitartás és a változtatni akarás képessége. A rendeléseken az ehhez szükséges támogatást, utókövetést megadjuk.

  Az egészséget a táplálkozás alapvetően meghatározza. Ezért fontos, hogy minél többen megismerjék és beépítsék az életükbe az egészséges táplálkozást, a jó, pozitív gondolkodást és a napi szinten végzett testmozgást. Az egészség a test, a lélek és a szellem harmóniája.

Eszter folyamatosan fejleszti magát, mivel rengeteg szakirodalmat olvas és tanfolyamokon vesz részt.

Az egészséges életmód és táplálkozás fontos része Eszter életének, és nemcsak a munkája miatt.  Gyermekkora óta versenyszerűen úszik, – többszörös Magyar Bajnok – és a mai napig versenyzik.

Főbb szakterületek:

  • dietetika

Lázár Eszter rendelése:

havonta 1 péntek előre egyeztetve