Dr. Fekete Márton

radiológus szakorvosjelölt

Dr. Fekete Márton, radiológus szakorvosjelölt - Medical Center Hatvan

Dr. Fekete Márton 2018-ban végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezután a kaposvári Somogy Megyei Kaposi Mór Oktatókórházban kezdte meg szakmai tevékenységét, tapasztalatot szerezve egy megyei centrumkórház mindennapjaiban. Jelenleg a hatvani Albert Schweitzer Kórház Radiológiai Osztályán dolgozik. Egyaránt részt vesz az akut, sürgősségi diagnosztikában, a háziorvosi körzetekből érkező betegek vizsgálatában, valamint a kórház fekvőbeteg osztályairól és szakambulanciáiról érkező páciensek ellátásában (pl. nephrológiai, onkológiai betegek kontroll vizsgálatai, belgyógyászati kórképek kivizsgálása stb.).

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Doktor Úr csatlakozott intézményünkhöz, hiszen rendkívül fontosnak tartja, hogy a diagnosztika a klinikai szakmákkal együttműködve, azokkal egymást kiegészítve segítse a betegeket gyógyulásukban. Emellett, hogy folyamatos szakmai fejlődés és tapasztalatszerzés útján mindig a lehetséges maximumot nyújtsa leendő pácienseinek. 

Kérjük kedves betegeinket, hogy az optimális eredmény érdekében a hasi-kismedencei ultrahang vizsgálatokat megelőzően legalább 6 órán keresztül ne étkezzenek, illetve kávét, teát, szénsavas italokat, üdítőket se fogyasszanak! Fontos! A vizsgálat előtt bőségesen fogyasszanak szénsavmentes vizet és a vizsgálatra telt húgyhólyaggal érkezzenek! Igyekezzenek a vizsgálat előtti utolsó étkezéskor könnyen emészthető ételeket fogyasztani, illetve kerüljék a puffadást okozó élelmiszereket! Együttműködésüket köszönjük!

Főbb szakterületek:

  • ultrahang – radiológia

Dr. Fekete Márton rendelése:

előre egyeztetett napokon 16.00-19.00