MC60 Blog

Medical Center Hatvan - Blog, rendszeres friss orvosi tartalmak
Európai elhízás elleni nap - Medical Center Hatvan

Európai elhízás elleni nap

Az Európai Elhízás Elleni Napot minden év május 21-én ünneplik. Ez a nap az elhízás elleni küzdelem fontosságára hívja fel a figyelmet Európában, és lehetőséget teremt az embereknek arra, hogy tájékoztatást kapjanak az egészséges életmódról és az elhízás megelőzéséről.

Tovább olvasom »
A család nemzetközi napja - Medical Center Hatvan

A család nemzetközi napja

A Család Nemzetközi Napját minden évben május 15-én ünnepeljük. Ez egy olyan nap, amikor a család fontosságára és értékére emlékezünk, és lehetőségünk van megünnepelni azokat az emberi kapcsolatokat és kötelékeket, amelyeket családunkban találunk.

Tovább olvasom »
A magyar sport napja - Medical Center Hatvan

A magyar sport napja

A Magyar Sport Napján, május 6-án közösen ünnepeljük és emlékezünk meg a sport szerepéről életünkben és mondunk köszönetet azoknak, akik hozzájárulnak a magyar sportsikerekhez.

Tovább olvasom »
Április 11. – a Parkinson-kór világnapja - Medical Center Hatvan

Április 11. – a Parkinson-kór világnapja

Ez a nap az angol orvos, James Parkinson születésnapjára emlékeztet, aki 1817-ben elsőként írta le a Parkinson-kór klinikai tünetegyüttesét, amely később a nevét kapta. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a Parkinson-kór okozta nehézségekre, valamint növelje a közösségi tudatosságot és támogatást az érintett személyek számára.

Tovább olvasom »
Április 10. a nemzeti rákellenes nap - Medical Center Hatvan

Április 10. – a nemzeti rákellenes nap

Magyarországon a nemzeti rákellenes napot minden évben április 10-én tartják. Ez a nap azért fontos, mert a rákellenes küzdelemre és a rákbetegek támogatására hívja fel a figyelmet, illetve emlékezteti az emberek a megelőzés fontosságáról és a korai diagnózis jelentőségéről a rák kezelésében.

Tovább olvasom »
A Down-Szindróma világnapja - Medical Center Hatvan

A Down-szindróma világnapja

Március 21-én, a Down-szindróma világnapján az érintettek elfogadására és a bennük rejlő lehetőségek által, a társadalom aktív tagjaiként való elismerésére szeretnék világszerte felhívni a figyelmet!

Tovább olvasom »
Visszérbetegség, sebészet - Medical Center Hatvan, orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakorvos hatvan, vérvétel hatvan

Visszérbetegség

A visszérrel kapcsolatban a betegeknek először sok esetben a velejáró esztétikai probléma okoz gondot, azonban szövődményekkel, súlyosabb következményekkel járhat ez a betegség.

Tovább olvasom »
Tyúkszemkezelés és megelőzés - Gyógypedikűr, gyógyító pedikűr - Medical Center Hatvan, orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakorvos hatvan, vérvétel hatvan

Tyúkszemkezelés és megelőzés

A tyúkszem a bőr mélyebb rétegeiből fejlődő, megvastagodott elváltozás a talp bőrén. A lábfej csontjai által, a talppárnákra és a lábujjakra gyakorolt nyomás a tyúkszemek miatt gyakran fájdalmas lehet.

Tovább olvasom »
Hóhyaghurut, urológia - Medical Center Hatvan blog

Nőként is könnyed legyen a nyár…

Statisztikák azt mutatják, hogy a nyári szabadság alatt vagy az azt követő napokban az átlagosnál több fiatal nő keresi fel nőgyógyászát, vagy az urológiai szakrendelést. Sokan nem is gondolnák, hogy nyáron sokkal többször fordul elő hólyaghurut fertőzés, mint télen.

Tovább olvasom »
humán papilloma vírust (HPV) - Medical Center Hatvan

Beszéljünk a HPV-ről!

A humán papilloma vírust (HPV) a leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozók között tartják számon. A HPV vírus nem csak a nőknél fordulhat elő, a férfiak is ugyanúgy hordozhatják a vírust.

Tovább olvasom »
A kalapácsujj - Medical Center Hatvan - orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakorvos hatvan, vérvétel hatvan

A kalapácsujj

A kalapácsujj gyakori népbetegség, főleg a nők körében. Mi is pontosan az a kalapácsujj, és mik a kialakulásának kockázati tényezői?

Tovább olvasom »
Pünkösdhétfő - zárvatartás - Medical Center Hatvan
Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart.
Holnaptól sok szeretettel várjuk Önöket a megszokott nyitvatartási időben!
Ünnepi nyitvatartás, 2024. május 1. - Medical Center Hatvan
Tisztelt Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart.
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket sok szeretettel!
Medical Center Hatvan - újév

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart! 01.03-tól várjuk Önöket szeretettel a megszokott nyitvatartási időben.

Ünnepi nyitvatartás - Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
A mai napon Intézményünk rendhagyó nyitvatartással, 7:00-15:00-ig várja Önöket!

Medical Center Hatvan - karácsony

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart!
Online időpontfoglaló rendszerünk továbbra is elérhető.

Ünnapi nyitvatartás 2023. november 1. - Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

október 23. zárva tartás Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

Tisztelt Pácienseink!
Intézményünk 2024.03.29.-2024.04.01. között ZÁRVA tart!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MC60 csapata!

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon ZÁRVA tart. Március 18-tól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket sok szeretettel!