Fogászat

fogászat - Medical Center Hatvan, fogászat Hatvan, fogorvos Hatvan

Mivel foglalkozik a fogászat?

A fogászat az orvostudomány azon ága, amely a fogak, az íny és a száj betegségeinek és állapotainak diagnosztizálására, kezelésére és megelőzésére összpontosít. Intézményünkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk, függetlenül attól, hogy esztétikai- vagy egészségmegőrző kezelésről, esetleg súlyosabb elváltozás korrekciójáról van szó. A fogászati szakterületek közé sorolható a szájsebészet és a fogszabályozás is, amelyek szintén megtalálhatók szakterületeink között.

Az egészséges, szép fogak elengedhetetlen a magabiztos mosolyhoz és a jó egészséghez. Például, egy gyulladt fog az arc egészének állapotát veszélyeztetheti, egyéb mellékhatásokkal járhat. Éppen ezért, fontos, hogy rendszeresen keresse fel fogorvosát általános ellenőrzésre. Az ismétlődő fogászati állapotfelmérés segítségével még idejében kiszűrhetők a kisebb, kezdődő problémák.

Mitől különleges az MC60 fogászata?

A Hatvani Medical Centernél nemcsak széleskörű szakterületi kínálatból válaszhat, de egy teljes fogászati centrum szolgáltatásait is igénybe veheti! Magán egészségcentrumunkban az általános fogászaton túl szájsebészetet, fogszabályozást és dentálhigiéniai ellátást is biztosítunk minden Páciens számára. Ennek köszönhetően, legyen szó bármilyen fogorvosi beavatkozásról vagy ellátásról, tapasztalt szakembereink minden beteg számára megoldást tudnak nyújtani, mindezt egy barátságos környezetben

A kiváló szakemberek mellett intézményünk arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a legkorszerűbb technológiát biztosítsa elismert orvosaink számára. A jól felszerelt fogászati rendelők mellett egy szájsebészeti műtővel is rendelkezünk, és a legújabb technológiás diagnosztikai gépnek, a HyperionX9 Pro-nak köszönhetően szakembereink könnyen és gyorsan elirányítanak minden Pácienst, hogy a megfelelő fogászati vizsgálaton vegyen részt. Mindemellett, nagy hangsúlyt fektetünk orvosaink folyamatos továbbképzésére is, hogy családi fogászatunkon minden beteg számára a legkorszerűbb ellátást tudjuk biztosítani, ráadásul fájdalommentesen.

fogászat - Medical Center Hatvan, fogászat Hatvan, fogorvos Hatvan

Milyen fogászati szolgáltatások vehetők igénybe az MC60-ban?

Fogászati konzultáció

A fogászati kezeléshez elengedhetetlen egy előzetes fogászati konzultáció. Ennek során fogorvos szakemberünk figyelmesen meghallgatja fogával kapcsolatos problémáját. Ezt követően konzultáló fogorvosa alaposan megvizsgálja Önt. Szükség esetén diagnosztikai felvételt készít felár ellenében. A probléma beazonosítását követően közérthetően információt nyújt Önnek a helyzet orvoslásáról és kezelési tervet készít. Mindemellett, intézményünkben implantációs beavatkozást is biztosítunk, amelyet minden esetben egy fogászati góckutatásos konzultáció és vizsgálat előz meg.

fogászat - Medical Center Hatvan, fogászat Hatvan, fogorvos Hatvan
Fogászati diagnosztika

Intézményünkben az egyik legújabb technológiás diagnosztikai géppel, a HyperionX9 Pro-val dolgoznak orvosaink, ami nemcsak panoráma-, de teleröntgenfelvétel és fej-nyaki régiós CT készítésére is alkalmas. Ez a 3 az 1-ben képalkotó készülék lehetővé teszi, hogy minden Páciens a számára megfelelő vizsgálaton vegyen részt anélkül, hogy több egészségügyi intézménybe is el kelljen látogatnia. A HyperionX9 pro-nak köszönhetően fogorvosaink képesek könnyen kiszűrni az adott Páciens fogászati problémáit és feltérképezni fogai állapotát. A szolgáltatás helyi fogászati kezelésen való részvétel nélkül is igénybe vehető. Bővebb információért, kérjük, kattintson ide.

Dentálhigiénia

A dentálhigiénia elengedhetetlen szerepet tölt be az egészséges fogak elérésben. A fogproblémák megelőzése érdekében komplett szájhigiéniai kezelést is biztosítunk intézményünkben, amely oktatással egészül ki. Szakembereink emellett szájhigiéniás tanácsadást is nyújtanak minden Páciens számára. Továbbá, dentálhigiénai szolgáltatásaink között megtalálható a fogkő eltávolítás, polírozás, tasakkezelés, fogfehérítés és soft lézeres kezelés is. Ha szeretne többet megtudni az említett kezelésekről, látogasson el dentálhigiéniai aloldalunkra.

fogászat - Medical Center Hatvan, fogászat Hatvan, fogorvos Hatvan
Konzerváló fogászat
fogászat - Medical Center Hatvan, fogászat Hatvan, fogorvos Hatvan

A konzerváló- vagy fogmegtartó fogászat az egyik legfontosabb fogászati terület, ugyanis azokat a kezeléseket foglalja magába, amelyeknek célja a fogak egészségének megőrzése és fenntartása. Ezen kezelések segítségével megtarthatók a saját fogak, visszaállítható a rágófunkció és a fogak esztétikája is. Ide sorolhatjuk a különböző töméses kezeléseket, betétes eljárásokat, a harapásemelő sínek használatát és a mosolytervezést is. Mindemellett, szakemberink foghúzást is végeznek, indokolt esetben. Ezek kapcsán további információt itt talál.

Prevenció és szájhigiéné

A fogak egészségének megőrzéséhez elengedhetetlenek a prevenciós és szájhigiénés kezelések. Szakembereink segítenek a fogkő eltávolításában vagy akár az otthoni fogfehérítő sín elkészítésében, hogy az Ön fogai is makulátlanok legyenek kívül-belül.

fogászat - Medical Center Hatvan, fogászat Hatvan, fogorvos Hatvan
HA PROFESSZIONÁLIS ÉS FÁJDALOMMENTES FOGÁSZATI ELLÁTÁSRA VÁGYIK, VÁLASSZA AZ MC60-AT!
fogászat - Medical Center Hatvan, fogászat Hatvan, fogorvos Hatvan

AUDIO ANESZTÉZIA

Intézményünkben elérhető az Audio Anesztézia!

Mi az Audio Anesztézia?

Az Audio Anesztézia egy pszichoakusztikai zeneterápia. A pszichoakusztika egy tudományág, amely azzal foglalkozik, hogyan észleljük a hangokat. A zeneterápia során, az általános törvényszerűségeket kihasználva, olyan hangingereket játszunk le, amelyek egy meditatív állapothoz segítik hozzá a hallgatót. A hangingerek egy olyan, speciálisan komponált zenébe vannak beágyazva, amelynek hangszíne és ritmusa könnyen feldolgozható és megfelelően monoton az agy számára. A továbbiakban megnyugtató környezeti zajok kerülnek a zenével lejátszásra.

Audio anesztézia szolgáltatás - Medical Center Hatvan

Miért érdemes igénybe venni az Audio Anesztézia szolgáltatást?

Ez a szolgáltatás számos előnnyel jár a betegek számára. Nagyszerű módja annak, hogy csökkentse a fogászattól való félelmet, szorongást és kényelmesebbé tegye a fogorvosi látogatásokat.

Milyen eszközt használunk az Audi Anesztézia során?

A SONY WH-1000xm4 fejhallgató egy úgynevezett zajszűrő funkcióval ellátott eszköz, amely működésének lényege, hogy bekapcsolt állapotban folyamatosan mikrofonokkal veszi a környezet zajait. A felvett hanghullámok fázisával ellentétes fázisú hanghullámokat generál és játszik le, akkor is, ha nem szól benne zene. Így az ellentétes fázisú hanghullámok kioltják egymást, ezért ezeket a hangokat nem, vagy csak minimálisan hallja a páciens. Ez segíthet abban, hogy elterelje a figyelmét a fogászati műszerek hangjairól, és kellemesebbé tegye az élményt.

Intézményünk fogorvosai:

Dr. Vigh Annamária
fogorvos

Dr. Felsőbányai Borbála
fogorvos

Dr. Tóth Enikő
fogszakorvos

Időpont kérés email-ben

Bejelentkezés telefonon

KÉRDÉSE VAN?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Pünkösdhétfő - zárvatartás - Medical Center Hatvan
  Kedves Pácienseink!
  Intézményünk a mai napon zárva tart.
  Holnaptól sok szeretettel várjuk Önöket a megszokott nyitvatartási időben!
  Ünnepi nyitvatartás, 2024. május 1. - Medical Center Hatvan
  Tisztelt Pácienseink!
  Intézményünk a mai napon zárva tart.
  Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket sok szeretettel!
  Medical Center Hatvan - újév

  Kedves Pácienseink!
  Intézményünk a mai napon zárva tart! 01.03-tól várjuk Önöket szeretettel a megszokott nyitvatartási időben.

  Ünnepi nyitvatartás - Medical Center Hatvan

  Kedves Pácienseink!
  A mai napon Intézményünk rendhagyó nyitvatartással, 7:00-15:00-ig várja Önöket!

  Medical Center Hatvan - karácsony

  Kedves Pácienseink!
  Intézményünk a mai napon zárva tart!
  Online időpontfoglaló rendszerünk továbbra is elérhető.

  Ünnapi nyitvatartás 2023. november 1. - Medical Center Hatvan

  Kedves Pácienseink!
  Intézményünk a mai nap zárva tart!
  Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

  október 23. zárva tartás Medical Center Hatvan

  Kedves Pácienseink!
  Intézményünk a mai nap zárva tart!
  Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

  Tisztelt Pácienseink!
  Intézményünk 2024.03.29.-2024.04.01. között ZÁRVA tart!
  Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MC60 csapata!

  Kedves Pácienseink!
  Intézményünk a mai napon ZÁRVA tart. Március 18-tól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket sok szeretettel!