Vasvári Viktória

szonográfus, szülésznő

Vasvári Viktória - szonográfus, szülésznő - Medical Center Hatvan

Vasvári Viktória szülésznői tanulmányait Budapesten a Semmelweis Egyetemen folytatta, a szonográfusi szaktudását pedig ezt követően Győrben, a Széchenyi István Egyetemen szerezte. Munkája során a fővárosban és vidéken, kórházban és magánrendelőben is gyűjtött tapasztalatokat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Viktória intézményünk szonográfusa, hiszen szakemberként, valamint három gyermek édesanyjaként tudja, hogy a várandósság során számos kérdés, aggodalom üti fel a fejét, amit természetesen azonnal szeretnének tisztázni a kismamák. Ebben szeretne segíteni a hozzá forduló kismamáknak, pároknak. Mindenkit sok szeretettel vár babamozira, illetve szülésfelkészítésre.

Mindemellett Viktória 2023-ban FMF licenc vizsgát szerzett a londoni székhelyű Fetal Medicine Foundation-nél, ami a világ egyik legismertebb szülészeti ultrahang diagnosztikai intézménye. Az alapítvány egy munkacsoportja, számos neves külföldi egyetem közreműködésével kidolgozott egy első trimeszteri szűrőmódszert a 3 leggyakoribb kromoszóma-rendellenesség szűrésére. A vizsgálat a 11-13. terhességi hét között végezhető el, amely során az anya vérvizsgálatával és ultrahangvizsgálattal szűrik ki a lehetséges rendellenességeket. Mindemellett a várandós kismamának lehetősége van két további genetikai ultrahangvizsgálaton részt venni, ahol figyelemmel kísérheti babája testi fejlődését.

Főbb szakterületek:

  • szülésfelkészítés
  • szonográfia
  • Kinesio tape kismamáknak
  • 12 hetes genetikai ultrahang
  • 18-20 hetes genetikai ultrahang
  • 30-32 hetes genetikai ultrahang

Vasvári Viktória rendelése:

csütörtök 10.00-14.00

Ünnapi nyitvatartás 2023. november 1. - Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

október 23. zárva tartás Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

Tisztelt Pácienseink!
Intézményünk 2023.04.07.-2023.04.10. között ZÁRVA tart!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MC60 csapata!

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart! Az online időpontfoglalás természetesen ez idő alatt is zavartalanul működik. Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önt szeretettel!