Opolcsik Henrietta Krisztina

védőnő

Opolcsik Henrietta 2000-ben végzett a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Védőnő szakán. Hivatása során a várandós gondozásra is nagy figyelmet fordított, hiszen rendkívül fontosnak tartja, hogy az áldott állapot, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan és gondtalanul teljen el. Az állapotos nő gondozása, felvilágosítása, egészségi állapotának rendszeres ellenőrzése és a szülésre felkészítés megalapozza és segíti az önfeledt, felhőtlen babavárást és a zavartalan, problémamentes szülést. Emellett a gyermekágyas időszakra, újszülött ellátásra is temérdek tájékoztatást, információt nyújt.

2010-ben masszázs tanfolyamot végezett, mely magában foglalja a fizikai közérzetjavító frissítő masszázst, a relaxáló-arcmasszázst, a frissítő talpmasszázst és a fogyasztó-alakformáló masszázs területeit. 

2020-ban elvégezte a foglalkozás-egészségügyi szakápoló képzést a Pannon Kincstár Oktatási és Szolgáltató Kft.-nél. Gyakorlati ismereteit és tapasztalatait a Robert Bosch Elektronikai Kft. foglalkozás-egészségügyi rendelőjében szerezte. Legfontosabbnak a munkavállalók egészségmegőrzését, optimális munkavégző képességét tartja. 

Jelenleg főállású iskolavédőnőként dolgozik, emellett csatlakozott az MC60 csapatához.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Henrietta intézményünk védőnője, hiszen elkötelezett munkája iránt, illetve elengedhetetlenül fontos számára pácienseinek és az általa gondozott családok bizalmának elnyerése.

Főbb szakterületek:

  • védőnő
  • foglalkozás-egészségügyi szakápoló
  • masszőr

Opolcsik Henrietta Krisztina rendelése:

Kedd: 16.15-19.00

Időpontfoglalás

Bejelentkezés

Ünnapi nyitvatartás 2023. november 1. - Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

október 23. zárva tartás Medical Center Hatvan

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

Tisztelt Pácienseink!
Intézményünk 2023.04.07.-2023.04.10. között ZÁRVA tart!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MC60 csapata!

Kedves Pácienseink!
Intézményünk a mai napon zárva tart! Az online időpontfoglalás természetesen ez idő alatt is zavartalanul működik. Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önt szeretettel!