MC60 Blog

Medical Center Hatvan - Blog, rendszeres friss orvosi tartalmak
Út a pozitív szülésélményhez blog - Medical Center Hatvan

Út a pozitív szülésélményhez

A várandósság az élet egyik legkülönlegesebb és legizgalmasabb időszaka. Az anyai test és lélek rengeteg változáson megy keresztül, miközben felkészül az új élet világra hozatalára. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ez minél pozitívabban történhessen!

Read more »
Semmelweis-nap: A Magyar Egészségügy Napja - Medical Center Hatvan

Semmelweis-nap: A Magyar Egészségügy Napja

Július 1-jén ünnepeljük a Magyar Egészségügy Napját, amely egyben Semmelweis Ignác, az „Anyák Megmentője” születésnapja is. Ez a nap nemcsak az orvosi közösség egyik legnagyobb úttörőjének munkásságát ünnepli, hanem mindazokat az egészségügyi dolgozókat is, akik nap mint nap elkötelezetten dolgoznak a betegek gyógyulásáért és jólétéért.

Read more »
A véradók világnapja - Medical Center Hatvan

A Véradók Világnapja

A Véradók Világnapját minden évben június 14-én, Karl Landsteiner, az ABO vércsoport-rendszer felfedezőjének születésnapján ünnepeljük. Az évente megrendezett eseményt a véradás fontosságának kihangsúlyozása mellett a véradók tiszteletére tartanak.

Read more »
Fogyni kellene az orvos szerint (is), de hogyan kezdjünk neki? - Medical Center Hatvan

Fogyni kellene az orvos szerint (is), de hogyan kezdjünk neki?

Lehet Ön is számos fogyókúrás diétát, esetleg fogyást ígérő étrendkiegészítőt kipróbált már. Sajnos a felkapott divatdiéták általában nem egészségesek, kampányszerűen fogyókúrába kezdeni pedig orvosilag sem tanácsos. Olvassa el diabetológusunk által írt blogunkat, hogy megtudja, mit és hogyan érdemes csinálni a fogyáshoz!

Read more »
Európai elhízás elleni nap - Medical Center Hatvan

Európai elhízás elleni nap

Az Európai Elhízás Elleni Napot minden év május 21-én ünneplik. Ez a nap az elhízás elleni küzdelem fontosságára hívja fel a figyelmet Európában, és lehetőséget teremt az embereknek arra, hogy tájékoztatást kapjanak az egészséges életmódról és az elhízás megelőzéséről.

Read more »
A család nemzetközi napja - Medical Center Hatvan

A család nemzetközi napja

A Család Nemzetközi Napját minden évben május 15-én ünnepeljük. Ez egy olyan nap, amikor a család fontosságára és értékére emlékezünk, és lehetőségünk van megünnepelni azokat az emberi kapcsolatokat és kötelékeket, amelyeket családunkban találunk.

Read more »
A magyar sport napja - Medical Center Hatvan

A magyar sport napja

A Magyar Sport Napján, május 6-án közösen ünnepeljük és emlékezünk meg a sport szerepéről életünkben és mondunk köszönetet azoknak, akik hozzájárulnak a magyar sportsikerekhez.

Read more »
Április 11. – a Parkinson-kór világnapja - Medical Center Hatvan

Április 11. – a Parkinson-kór világnapja

Ez a nap az angol orvos, James Parkinson születésnapjára emlékeztet, aki 1817-ben elsőként írta le a Parkinson-kór klinikai tünetegyüttesét, amely később a nevét kapta. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a Parkinson-kór okozta nehézségekre, valamint növelje a közösségi tudatosságot és támogatást az érintett személyek számára.

Read more »
Április 10. a nemzeti rákellenes nap - Medical Center Hatvan

Április 10. – a nemzeti rákellenes nap

Magyarországon a nemzeti rákellenes napot minden évben április 10-én tartják. Ez a nap azért fontos, mert a rákellenes küzdelemre és a rákbetegek támogatására hívja fel a figyelmet, illetve emlékezteti az emberek a megelőzés fontosságáról és a korai diagnózis jelentőségéről a rák kezelésében.

Read more »
A Down-Szindróma világnapja - Medical Center Hatvan

A Down-szindróma világnapja

Március 21-én, a Down-szindróma világnapján az érintettek elfogadására és a bennük rejlő lehetőségek által, a társadalom aktív tagjaiként való elismerésére szeretnék világszerte felhívni a figyelmet!

Read more »
Visszérbetegség, sebészet - Medical Center Hatvan, orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakorvos hatvan, vérvétel hatvan

Visceral artery disease

A visszérrel kapcsolatban a betegeknek először sok esetben a velejáró esztétikai probléma okoz gondot, azonban szövődményekkel, súlyosabb következményekkel járhat ez a betegség.

Read more »
Tyúkszemkezelés és megelőzés - Gyógypedikűr, gyógyító pedikűr - Medical Center Hatvan, orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakorvos hatvan, vérvétel hatvan

Tyúkszemkezelés és megelőzés

A tyúkszem a bőr mélyebb rétegeiből fejlődő, megvastagodott elváltozás a talp bőrén. A lábfej csontjai által, a talppárnákra és a lábujjakra gyakorolt nyomás a tyúkszemek miatt gyakran fájdalmas lehet.

Read more »
Hóhyaghurut, urológia - Medical Center Hatvan blog

Nőként is könnyed legyen a nyár…

Statisztikák azt mutatják, hogy a nyári szabadság alatt vagy az azt követő napokban az átlagosnál több fiatal nő keresi fel nőgyógyászát, vagy az urológiai szakrendelést. Sokan nem is gondolnák, hogy nyáron sokkal többször fordul elő hólyaghurut fertőzés, mint télen.

Read more »
humán papilloma vírust (HPV) - Medical Center Hatvan

Beszéljünk a HPV-ről!

A humán papilloma vírust (HPV) a leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozók között tartják számon. A HPV vírus nem csak a nőknél fordulhat elő, a férfiak is ugyanúgy hordozhatják a vírust.

Read more »
A kalapácsujj - Medical Center Hatvan - orvosi rendelők hatvan, orvosi rendelő hatrvan, szakorvosi rendelő hatvan, hatvan orvosi rendelő, laborvizsgálat hatvan, fogorvos hatvan, fogászat hatvan, hatvan fogorvos, hatvan fogászat, fogszakorvos hatvan, fogász szakorvos hatvan, hatvani kórház, kórház hatvan, hatvan ultrahang, ultrahangos vizsgálat hatvan, ultrahang vizsgálat hatvan, nőgyógyász hatvan, nőgyógyászat hatvan, hatvan nőgyógyászat, nőgyógyász magánrendelés hatvan, szülész nőgyógyász hatvan, nőgyógyász szakorvos hatvan, synlab hatvan, sebészet hatvan, sebész hatvan, sebész orvos hatvan, sebész szakorvos hatvan, vérvétel hatvan

A kalapácsujj

A kalapácsujj gyakori népbetegség, főleg a nők körében. Mi is pontosan az a kalapácsujj, és mik a kialakulásának kockázati tényezői?

Read more »
Pünkösdhétfő - zárvatartás - Medical Center Hatvan
Dear Patients!
Our institution is closed today.
From tomorrow, we look forward to welcoming you at our usual opening hours!
Ünnepi nyitvatartás, 2024. május 1. - Medical Center Hatvan
Dear Patients!
Our institution is closed today.
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket sok szeretettel!
Medical Center Hatvan - újév

Dear Patients!
Intézményünk a mai napon zárva tart! 01.03-tól várjuk Önöket szeretettel a megszokott nyitvatartási időben.

Ünnepi nyitvatartás - Medical Center Hatvan

Dear Patients!
A mai napon Intézményünk rendhagyó nyitvatartással, 7:00-15:00-ig várja Önöket!

Medical Center Hatvan - karácsony

Dear Patients!
Intézményünk a mai napon zárva tart!
Online időpontfoglaló rendszerünk továbbra is elérhető.

Ünnapi nyitvatartás 2023. november 1. - Medical Center Hatvan

Dear Patients!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

október 23. zárva tartás Medical Center Hatvan

Dear Patients!
Intézményünk a mai nap zárva tart!
Holnaptól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket szeretettel!

Dear Patients!
Intézményünk 2024.03.29.-2024.04.01. között ZÁRVA tart!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MC60 csapata!

Dear Patients!
Intézményünk a mai napon ZÁRVA tart. Március 18-tól a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket sok szeretettel!